Kapperszone

Prohair is een eigentijdse kappergroothandel. Het is onze missie om ambitieuze haarstylisten te ondersteunen op gebied van producten, gereedschappen, training en marketingadvies.

Alle gereedschappen en meubilair

Alle gereedschappen die een professionele haarstylist nodig heeft, vind je bij ons. Van de scherpste schaar tot het kleinste haarelastiekje. Ook voor de inrichting van jouw salon kan je bij ons terecht. Verkies je een standaardinrichting, of mag het wat meer zijn? Vraag raad aan Charline, die graag bij je langs komt voor advies.

Groot assortiment producten

Prohair heeft een uitgebreid gamma professionele kappersproducten. L’Oréal, Wella, Schwarzkopf, Indola, Eugène Perma, Alcina, Axenia, Goldwell, Chi, Red… Met welk merk werk jij het liefst? Prohair is een flexibele partner waar je ook kleine hoeveelheden kunt aankopen en dat aan huis geleverd. Wekelijks.

Training en marketingadvies

Prohair is zoveel meer dan een leverancier van kappersartikelen. Wij helpen onze klanten bij de inrichting van het salon en bij de marketing van hun zaak. Wij organiseren ook diverse trainingen die onze klanten naar een topniveau tillen.